ANKARA / MAMAK - Vehbi Dinçerler İlkokulu

FEVZİ TURAN - OKUL MÜDÜRÜ

1986 yılında İzmir Menemen’de doğdum. İlkokulu Menemen Miyase İnceer İlkokulunda okudum. Ortaokul ve Liseyi Menemen Anadolu lisesinde Almanca bölümünde okudum. 2004 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazandım. 2008 yılında mezun oldum ve Erzurum ili Karaçoban İlçesi Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna atandım. Aynı okulda öğretmenlik ve okul müdürlüğü yaptım. 2016 yılında Afyonkarahisar ili İhsaniye İlçesi Döğer İlkokuluna tayin oldum. 2017 yılında aynı il ve ilçede Döğer Fatih İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandım. 2020 yılında Ankara İli Mamak İlçesi Büyükşehir Anfa İlkokuluna tayin oldum.2021 yılında Vehbi Dinçerler İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandım. Evli ve 1 çocuk babasıyım.

EĞİTİMLERİM:

Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü(Lisans)

Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü (Önlisans)

Anadolu Üniversitesi Edebiyat Bölümü(Lisans)

ÖDÜLLERİM;

2014 Teşekkür Belgesi